Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΣΕ ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΤΟΙΜΟΣ!!!


Τις πρώτες δηλώσεις του μετά την πετυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς έκανε ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. «Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα και ανυπομονώ να επιστρέψω στα γήπεδα για να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο www.olympiacos.org. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Ολυμπιακού που με στήριξε, τους φιλάθλους μας για το ενδιαφέρον τους για μένα, τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου κ. Π. Νικολάου, τον γιατρό της ομάδας κ. Γ. Αναγνωστόπουλο και τον γιατρό κ. Κ. Κωνσταντινίδη για την απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπιζα, όπως επίσης το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, που με φρόντισαν τόσο πριν όσο κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα.Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα και ανυπομονώ να επιστρέψω στα γήπεδα για να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Θα ήθελα τέλος, να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συμπαίκτες μου στους αγώνες με τη Σλόβαν, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.»
Όσο για τον Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Διευθυντής Γενικής, Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής που έκανε την επέμβαση δήλωσε: «Η επέμβαση έγινε λαπαδοσκοπικά και κράτησε περίπου τρεις ώρες. Η ανάρρωση του Ματ ήταν καταπληκτική. Απ' το πρωί είναι έτοιμος να φύγει. Αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Θα είμαστε πάντοτε σ' επικοινωνία με τ' ιατρικό τιμ της ομάδας. Σπανιότατα παρουσιάζεται πρόβλημα σ' έναν παίκτη, μετά από μία τέτοια επέμβαση. Μ' αυτό το πλέγμα είναι σχεδόν αδύνατο να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Στην περίπτωση του Ματ σε περίπου έξι εβδομάδες θα είναι έτοιμος. Το ευχόμαστε να είναι έτοιμος και να συνεχίσει τις δραστηριότητές του. Όσον αφορά στην ιατρική είναι παγκόσμια. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία να ξέρει ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πως οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι αναίμακτες και έχουν γρήγορη ανάρρωση. Όλοι τρέχουμε παράλληλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου