Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΧΟΥΜ ΣΤΙΣ 7 ΑΠΟΨΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Με τον Ιταλό να κάνει ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα» θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου (7μμ ώρα Ελλάδας) κόντρα στην Μπόχουμ, στο τελευταίο φιλικό της ομάδας κατά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Ο Έντσο Μαρέσκα είχε πολλά κέφια στην προπόνηση και έδειξε πως είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής παρότι έχει μόλις λίγες προπονήσεις με την ομάδα, και έτσι ο Κετσπάγια θα τον ρίξει στα «βαθιά» βάζοντας τον πιθανότατα σε τριπλέτα στην μεσαία γραμμή με Λεντέσμα και Ντουντού. Σε πολύ καλή κατάσταση και ο Μέλμπεργκ που θα έχει άλλη μια ευκαιρία να παίξει με τον Αβραάμ και να «δέσουν» στο κέντρο της αμυνας.
Προετοιμασία, φιλικά, κληρώσεις έχει το μενού, αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό. Το βαρύ όνομα για την επίθεση δεν έχει ακόμη βρεθεί και οι ιθύνοντες περιμένουν ωσότου εμφανιστεί κάτι εξαιρετικό. Είναι αλήθεια πως στα γραφεία φτάνουν συνεχώς προτάσεις πολλών επιθετικών. Οι πιο… βαρβάτες, ακούν στο όνομα Κάριου και Ζίγκιτς. Ο Νορβηγός στράικερ της Άστον Βίλα, όμως, έχει κασέ που υπερβαίνει τα 2.5εκατ. ευρώ, ενώ για τον Σέρβο απαιτούνται περίπου 5-6εκατ. για να πάρει την ελευθέρας του. Προς το παρόν, λοιπόν, οι νταμπλούχοι Ελλάδας μαζεύουν προτάσεις και τις εξετάζουν προσεκτικά προτού προβούν σε οποιαδήποτε κίνηση.
Απόλυτα ικανοποιημένος από το πρώτο δείγμα γραφής της νέας του ομάδας παρουσιάστηκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ στη συνέντευξη που παραχώρησε στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ στο Έρμελο, τονίζοντας πως έχει ακόμα τουλάχιστον τρία παραγωγικά ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά του. Διαβάστε τι είπε για Σισέ, Μπιάρσμιρ και Τσάμπιονς Λιγκ.
Είμαι όμορφα εδώ και δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι. Είναι μια περίοδος προετοιμασίας για το Τσάμπιονς Λιγκ και τα παιχνίδια -σε σύντομο χρονικό διάστημα- θα είναι πολύ σημαντικά. Σίγουρα δεν γίνεται να είμαστε όλοι σε τοπ φόρμα, αλλά σε μερικές εβδομάδες όταν θα έρθουν τα μεγάλα παιχνίδια, θα είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω στον εαυτό μου και σε αυτά που μπορώ να πετύχω. Για αυτό ήρθα στην ομάδα. Όταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία το σκέφτηκα σοβαρά. Δεν είμαι 21, είμαι 31 ετών και θεώρησα ότι ήταν ένα πολύ καλό βήμα να το κάνω τώρα. Μπορώ να παίξω για τρεις σεζόν ακόμη σε υψηλό επίπεδο και θέλω να δείξω τι αξίζω και στον Ολυμπιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου