Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΓΚ...ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.


ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΓΚ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,ΤΗΝ ΑΛΚΜΑΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ.

ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ.

ΚΑΛΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΓΚ.


  • ΑΡΣΕΝΑΛ
  • ΑΛΚΜΑΑΡ
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  • ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ--ΣΕΡΙΦ 1-0

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.


Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΦΑΒΟΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΙΦ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΓΚ.


Τη Σερίφ από τη Μολδαβία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" μάλιστα ήταν η πρώτη ομάδα από το γκρουπ των ισχυρών που βγήκε από την κληρωτίδα
Την Τρίτη 18 Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη Μολδαβία την Σερίφ, ενώ ο επαναληπτικός στο στάδιο Καραϊσκάκη θα γίνει την Τετάρτη 26 Αυγούστου.
Ο σοβαρος ολυμπιακος δεν εχει να φοβηθει τιποτα απο την μολδαβικη ομαδα και ειναι το μεγαλο φαβορι για να περασει στους ομιλους του τσαμπιον λιγκ μετα απο την απουσια του περασμενου ετους. Σαφως πιο ετοιμος και πιο συγουρος ο ολυμπιακος στις 18 του μηνος θα βαλει την βαση μεσα στην μολδαβια για την μεγαλη προκριση.

Ο σοβαρός ΟΣΦΠ δεν θα έχει πρόβλημα και ήδη η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια θα μπορεί να κάνει σχέδια για την είσοδό της στους ομίλους του Champions League.

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ.

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...ΑΦΙΕΡΩΜΑ.

ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΣΙΛΒΑ...ΑΦΙΕΡΩΜΑ...